01.02.2018

Халкбанк подготвува нови изненадувања за Вас

Почитувани Клиенти,

Бонус поените кои ги имате добиено заклучно со 31.01.2018 година на Вашите кредитни картички искористете ги најдоцна до 15.03.2018 година, а од 01.04.2018 година очекувајте нови изненадувања во рамките на бонус програмата.

Кратки инструкции за искористување на Вашите бонус поени.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје 

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти пкаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.