06.07.2020

Награди за Халкбанк АД Скопје

На наше големо задоволство, оваа година Халкбанк АД Скопје се стекна со две значајни признанија од реномирани светски институции.

За брзината и квалитет во извршување на меѓународните плаќања и трансфери, Commerzbank и ја додели на Халкбанк наградата  “Commerzbank STP Award 2019”.

Во исто време, врз основа на рангирањата на Global Banking & Finance, Халкбанк е избрана за најдобра банка за работа со население во РСМ за 2020 година.

Примените признанија се уште една потврда за успешноста во работењето на банката, а воедно се и поттик за уште поголеми достигнувања во квалитетно финансиско сервисирање на македонскиот пазар.
Со почит,
Халк Банка, АД Скопје

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.