10.06.2020

Нови намалени провизии за трансфер на пари преку Вестерн Унион

Од 05.06.2020 услугата на Вестерн Унион во Халкбанк има нови, драстично намалени провизии.

Тарифникот за уплати и исплати преку брзиот трансфер на пари со Вестерн Унион се наоѓа на следниот линк.


Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.