03.07.2020

Твојот мобилен уред веќе е и паричник!

Време е за ново освежување од Халкбанк за своите корисници...

Доколку си корисник на мастеркард картичка од Халкбанк, веќе од денес, може да ја користиш новата услуга на банката за плаќање со мобилен уред.

Нашата нова HalkPay апликација, ќе ти овозможи најбрзо и безбедно плаќање со мобилен телефон, без употреба на картичка или готовина.

Истата, од денес е достапна за преземање на Google Play.


За да се запознаеш подобро со HalkPay кликни овде.


Важни се луѓето
Халкбанк АД Скопје


Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти плаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.