06.10.2017

Вози мини со 3 дисциплини

Почитувани Клиенти,

Големата наградна игра на Халкбанк АД Скопје започна и ќе трае до крајот на месец  ноември оваа година.

Сите заинтересирани  лица имаат можност да се вклучат во трката за главната награда MINI ONE автомобилот и други вредни награди, со исполнување на трите услови:

  • MasterCard Debit Contactless,
  • бесплатно електронско банкарство,  и
  • бесплатно СМС инфо.

Главната награда MINI ONE  е изложена во рамките на трговскиот центар Skopje City Mall  во периодот од 04-08.10.2017 година и  сите посетители имаат можност да ја погледнат и да дознаат повеќе информации во врска со учеството во наградната игра.

Правилата за наградна игра може да ги погледнете и на следниот линк http://halkbank.mk/vozi-mini-so-3-disciplini.nspx

Ве очекуваме во Skopje City Mall со добро расположение и желба за заедничка дружба.

Со почит,
Халкбанк АД Скопје  

Биди информиран за

Детско
Штедење

Штеди за твоите деца

Земи ја твојата

Кредитна картичка

Ти пкаќаш,
ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави банкарски трансакции од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.