Електронско банкарство

Со Електронското банкарство кое е достапно и преку мобилна апликација, следите ги Вашите сметки и производи, вршете плаќања и почуствувајте го комфорот на дигиталните трендови без надоместок до 31.01.2018.

За повеќе предности кои Ви ги нуди електронското банкарство прочитајте тука

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.