01.06.2018

Halkbank AD Skopje vazhdon me avancimin e shërbimeve me qëllim plotësimin e nevojave Tuaja

Të nderuar klientë,

Me kënaqësi Ju informojmë se nga 01.06.2018 Halkbank AD Skopje i ka ulur normat e interesit për kreditë konsumatore në 5,90% normë fikse për dy vitet e parë me afat të shlyerjes deri 10 vite, shumë maksimale deri 1.200.000,00 mkd, 0% kompenzim për shqyrtimin e kërkesës përmes procedurës së shpejtë dhe të thjeshtë në degët tona.

Më tepër informacione lexoni në këtë link RELAX kredi me sigurim jetësor

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Me respekt,
E Juaja Halkbank AD Skopje 


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.