31.08.2018

MË TEPËR TRANSAKCIONE, MË TEPËR PIKË!

Të nderuar klientë,

Filloi edhe një befasi e re në kuadër të bonus programit të Halkbank AD Skopje!

Grumbulloni 5% bonus pikë me çdo transakcion të realizuar me kartelat kreditore të Halkbank, përveç në pikat e karburantit, tash edhe në barnatoret ku Halkbank ka vendosur POS terminalet e saj.

Fushata për bonus për barnatoret fillon më  01.09.2018 (e shtunë ) pas orës 09:00, ndërsa do të jetë aktive çdo fundjavë  (e premte, e shtunë, e diel) në muajin shtator dhe zgjat deri në fund të muajit dhjetor të vitit 2018.

Vlen vetëm për kartelat kreditore Mastercard dhe Visa për persona fizikë.

Grumbulloni bonus pikë dhe shijoni përparësitë e shfrytëzimit të kartelave të Halkbank AD Skopje.

Me respekt,
Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.