05.04.2018

Më tepër transakcione, Më tepër pikë!

Të nderuar klientë,

Fillon befasia e re në kuadër të bonus programit të Halkbank AD Skopje!

Në vigjilje të Festave të Pashkëve grumbulloni 5% bonus pikë me çdo transakcion të bërë me kartelë kreditore të Halkbank në pikat e karburantit ku Halkbank ka të vendosur POS terminale të saj.

Fushata fillon më 06.04.2018 (e premte) pas orës 16:00, dhe do të jetë aktive çdo fundjavë në muajin Prill edhe muajin Maj të vitit 2018.

Vlen vetëm për kartelat kreditore Mastercard dhe Visa për persona fizikë.

Kënaquni gjatë festave, udhëtoni dhe grumbulloni bonus pikë në pikat e karburantit ku ka POS terminale të Halkbank!

Na përcillni dhe prisni befasi të reja!

Me respekt,
Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.