23.02.2018

Për EKSTRA kënaqësi në fund të muajit !!!


HALKBANK AD Skopje mendon për Ju.

OFERTË PROMOCIONALE për të gjithë shfrytëzuesit e kartelave kreditore MasterCard Standard, MasterCard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold dhe Mastercard World.


Oferta promocionale do të zgjasë në periudhat e renditura në tabelën e mëposhtme:

Muaji Periudha promovuese
Shkurt 22.02-28.02.2018
Mars 25.03-31.03.2018
Prill 24.04-30.04.2018
Maj 25.05-31.05.2018
Qershor 24.06-30.06.2018
Korrik 25.07-31.07.2018
Gusht 25.08-31.08.2018
Shtator 24.09-30.09.2018
Tetor 25.10-31.10.2018
Nëntor 24.11-30.11.2018
Dhjetor 25.12-31.12.2018


Fundi i muajit, le të jetë fillim i kënaqësive të reja.

Oferta promocionale vlen vetëm për tërheqjen e mjeteve nga Bankomatët e Halkbank AD Skopje.

Ju faleminderit për besimin,

E juaja Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.