30.11.2018

Përditësimi i sistemit për banking elektronik korporativ i Halkbank

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se të shtunën më datë 1 dhjetor 2018, gjatë periudhës prej orës 14.00 deri në ora 20.00 do të kryhet përditësimi i sistemit për banking elektronik korporativ i Halkbank. Gjatë kësaj periudhe kohore shërbimi për banking elektronik korporativ nuk do të jetë në dispozicion. Pas përfundimit të përditësimit, do të jetë e nevojshme të fshihet aplikacioni cellular dhe të shkarkoni version të ri.

Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj,
Halkbank SHA Shkup

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.