09.05.2018

PREMIUM KARTELË E RE DEBITORE VISA PLATINUM E LËSHUAR NGA HALKBANK AD SKOPJE

Gjithmonë në avantazh!

Të nderuar Klientë,

Kemi nder dhe kënaqësi të veçantë t’ju paraqesim kartelën e parë Visa Platinum në Republikën e Maqedonisë e cila do ju jep “premium” përvojë të vërtetë!

Kartelë debitore e cila Ju sjell numër të madh privilegjesh në dispozicion në vend dhe jashtë vendit!

Tërheqje të parave të gatshme (kesh) pa kompenzim në të gjithë bankomatët jashtë vendit, banking elektronik dhe mobil pa kompenzim dhe sms info pa kompenzim, janë vetëm pjesë e përparësive të Visa Platinum. Me kartelën Visa Platinum bëheni pjesë e Klubit Premium të Halkbank e cila Ju mundëson zbritje dhe privilegje të tjera te tregtarët partnerë të Bankës. Kartela posedon edhe beneficione globale të mundësuar nga Visa si dhe standardet më të larta për siguri në pagesat përmes internetit (3D Secure-Verified by Visa).

Aplikoni për kartelën Tuaj Visa Platinum, e dizajnuar me shumë mundësi dhe privilegje!

Më tepër informacione këtu

Me respekt,
Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.