03.07.2020

Celulari juaj tashmë është një portofol!

Është koha për një freskim të ri nga Halkbank për përdoruesit e saj...

Nëse jeni një përdorues i kartelës MasterCard nga Halkbank, që prej sot, mund ta përdorni shërbimin e ri të bankës për pagesa me pajisje celulare.

Aplikacioni ynë i ri HalkPay, do t’ju mundësojë pagesa të shpejta dhe të sigurta me anë të celularit, pa pasur nevojë për përdorimin e kartelës apo parave.

I njëjti aplikacion, që prej sot është në dispozicion për shkarkim nga Google Play.

Për ta njohur më mirë aplikacionin HalkPay, klikoni: link

Të rëndësishëm janë njerëzit
Halkbank AD Skopje


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.