10.04.2020

Funksionalitete të reja në sistemet tona bankare elektronike

Të nderuar,

Ju njoftojmë se është kryer përditësim i suksesshëm i bankingut elektronik për personat fizikë dhe juridikë dhe janë shtuar funksionalitete të reja :

Bankingut elektronik për personat fizikë i janë shtuar këto funksionalitete shtesë:

  • aktivizim i përdoruesit nga telefoni celular
  • krijim i pakove të urdhërpagesave përmes WEB-it (me një SMS ose autorizim Cronto për pagesa të më shumë urdhërpagesave)
  • hapje të depozitës përmes bankingut celular
  • ruajtje të hyrjes së fundit me gjurmë të bankingut celular

Bankingu elektronik për persona juridikë:

  • pasqyrë të kredive përmes bankingut celular
  • pasqyrë të depozitave përmes bankingut celular
  • pasqyrë të rezervimeve të kartelave përmes bankingut celular

Të rëndësishëm janë njerëzit

#RriNëShtëpi

Halkbank AD Skopje

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.