31.10.2020

“Paguaj me HALKPay dhe fito shpërblime!” Lojë e re dhe e madhe shpërblyese nga Halkbank!

Të nderuar klientë,

Me kënaqësi të madhe ju informojmë se loja e madhe shpërblyese "Paguaj me HALKPay dhe fito shpërblime!" filloi më 01.11.2020 dhe do të zgjasë deri më 28.02.2021.


Të gjithë personat fizikë në moshë madhore, që janë klientë të Halkbank AD Skopje dhe janë përdorues të kartave të debitit dhe/ose kreditit MasterCard për persona fizikë (MasterCard Debit Contactless; MasterCard Standard; MasterCard Contactless; MasterCard World) lëshuar nga Halkbank AD Skopje, të cilët janë të digjitalizuara dhe me të cilat kanë bërë një transaksion të vlefshëm përmes aplikacionit celular HALKPay, i disponueshëm për pajisje celulare me sistemin operativ Android.

Duke i plotësuar kushtet, pjesëmarrësit hyjnë në garë për 15 Smartfonë me Android, 10 Vauçerë për biçikleta, 6 Orë GARMIN dhe 1 Biçikletë elektrike.

Kriteret dhe mekanizmi për pjesëmarrje:

  • Përdoruesit e kartave të pagesës së debitit MasterCard për persona fizikë, të lëshuar nga Halkbank AD Skopje, për çdo transaksion marrin një mundësi për pjesëmarrje në Lojën shpërblyese.
  • Përdoruesit e kartave të pagesës së kreditit MasterCard për persona fizikë, të lëshuar nga Halkbank AD Shkup, për çdo transaksion marrin një mundësi të trefishtë për pjesëmarrje në Lojën shpërblyese.

Rregullat e lojës shpërblyese mund t’i shihni në:

Të gatshëm për të blerë dhe për të fituar me lojën shpërblyese ‘’Paguaj me HALKPay dhe fito shpërblime!’’

Me respekt,

Halkbank AD SkopjeE drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.