07.05.2020

Kredi konsumatore për anëtarët e Unionit Policor të Maqedonisë

Halkbank SHA Shkup për të shënuar ditën e policisë maqedonase më 7 maj, anëtarët e së cilës në mënyrë të vetëmohuar dhe të përditshme japin punën e tyre për të ruajtur sigurinë publike dhe rendin publik dhe paqen, madje edhe në një kohë të pandemisë, ju raporton se ka krijuar një kredi konsumatore posaçërisht për nevojat e anëtarëve të Unionit Policor të Maqedonisë.

Kredia konsumatore për anëtarët e Unionit Policor të Maqedonisë është produkt me normë fikse të interesit për 24 muaj, i cili fillon nga 5% normë fikse të interesit për vitin e parë. Kredia ka shumë maksimale deri 1.200.000 denarë dhe gjatësi deri në 120 muaj. Kredia është falas për përpunim deri më 30 qershor 2020 dhe pa kompensim për shlyerjen e parakohshme. Anëtar i Unionit Policor të Maqedonisë i cili do të aplikojë për këtë lloj kredi i takon kartë MasterDebit Contactless me të cilën mund të tërheqë para nga të gjitha bankomatet në Republikën e Maqedonisë Veriore pa komision.
Për informacion shtesë mund të kontaktoni secilën prej degëve të Halkbank AD Shkup.E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.