17.03.2020

Njoftim

Të nderuar klientë,

Bazuar në rekomandimet dhe masat e detyrueshme të miratuara për parandalimin dhe mbrojtjen nga përhapja e pakontrolluar e virusit Corona - COVID-19 nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore, ju informojmë se dega e Halkbank AD Shkup në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit nuk do të funksionojë nga 18.03.2020, derisa masat të shfuqizohen.

sinqerisht,

Halkbank AD ShkupE drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.