24.03.2020

Njoftim

Të nderuar klientë,

Me qëllim të përgjigjes ndaj masave për kufizim dhe mbrojtje, në përputhje me rekomandimet për sa më pak lëvizje nëpër degët e bankës, Halkbank mundëson pagesën e pensioneve tuaja më herët.

Më 25.03 (e mërkurë) paratë do të jenë në llogaritë tuaja dhe të njëjtat do të mund t'i shfrytëzoni lirisht përmes blerjeve me kartelat tuaja për pagesë, përmes bankingut elektronik ose për tërheqjen e parave përmes bankomatëve pa komisione.

Në interesin dhe mbrojtjen tuaj efektive, apelojmë që gjatë kësaj periudhe t'i drejtoheni pagesave me anë të kartelave tuaja dhe bankingut elektronik, përdorimit sa më të vogël të parave të gatshme dhe vizitave në degët e bankave.

E juaja,
Halkbank


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.