31.03.2020

Njoftim për azhurnimin e shërbimit e-banking

Të nderuar,

Për shkak të përditësimit të sistemit dhe implementimit të funksionaliteteve të reja, shërbimi për banking elektronik të Halkbank nuk do të jetë në dispozicion:

  • Për persona fizikë në datën 01.04.2020 (e mërkurë) në periudhën prej ora  17:00 deri në ora 21:00.
  • Për persona juridikë në datën 02.04.2020 (e enjte) në periudhën prej ora  17:00 deri në ora 21:00.

Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj.

Me respekt,

Halkbank AD,
Shkup


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.