31.03.2020

Njoftim

Të nderuar klientë,

Halkbank, si një institucion që kujdeset për klientët e saj, të cilët në këto periudha të vështira për afarizëm në kushte normale janë me xhiro dhe të hyra të penguara dhe të zvogëluara, ka miratuar vendim për t'ua lehtësuar të gjithë shfrytëzuesve të POS terminaleve.

Për muajt mars, prill dhe maj, banka nuk do t'ju paguajë komision për mirëmbajtjen mujore të POS terminaleve për tregtarët që kanë arritur xhiro prej më pak se 30.000 mkd.


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.