04.08.2020

NJOFTIM

Të nderuar,

Për shkak të përditësimit të sistemit dhe implementimit të funksionaliteteve të reja, shërbimi për banking elektronik për persona fizikë i Halkbank nuk do të jetë në dispozicion në datën 05.08.2020 (e mërkurë) në periudhën prej ora  17:00 deri në ora 21:00.

Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj.

Me respekt,

Halkbank, AD SkopjeE drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.