20.05.2020

Njoftim

Të respektuar klientë,

Ju informojmë se në 23.05.2020 të Shtunën në periudhën 22:00 - 05:00 24.05.2020 E diel një pjesë e shërbimeve të bankës nuk do të jenë në dispozicion.

Në periudhën e përmendur, për shkak të optimizmit të sistemit, kartelat e debitore dhe bankingu elektronik do të ndërpriten.

Ju faleminderojmë për mirëkuptimin.

Me respekt,

Halkbank SHA, Shkup

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.