27.07.2020

Njoftim

Të dashur pensionistë,

Jju ftojmë, në interesin tuaj dhe për mbrojtjen tuaj më të madhe, të përdorni pensionin përmes përdorimit të kartelave për pagesë për blerje dhe përdorimit të rrjetit të bankomateve në rast nevoje për para. Për të gjithë pensionistët që përdorin kartën, paratë do të jenë në llogari në datën 28.07 (e martë) dhe do të keni mundësi t'i përdorni kur bëni pagesa me kartelat tuaja, përmes bankingut elektronik ose për tërheqjen përmes bankomateve pa komisione.

Për pensionistët që nuk përdorin kartelë, pagesa e rekomanduar e pensioneve në degët e Bankës do të bëhet në katër grupe, sipas masës së pensionit, si vijon:

  • të martën, 28 korrik - pensionet në vlerë deri në 11,000 denarë;
  • ditën e Mërkurë, 29 korrik - pensionet në vlerë prej 11,001 denarë në 14,000 denarë;
  • ditën e enjte, 30 korrik - pensionet në vlerë prej 14,001 denarë në 18,000 denarë;
  • ditën e Premte, më 31 korrik - pensionet në shumë prej 18,000 denarë.

Të gjitha degët e Halkbank SHA Shkup do të jenë në funksion për plotësimin e nevojave tuaja në periudhën nga 08:30 - 16:30.


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.