08.05.2020

Orari i punës i degëve dhe nëndegëve për ditën e Shtunë

Nga data 09.05.2020 orari i punës i degëve të Halkbank për të Shtunën është nga ora 09:00 deri në 12:00

Degët që do të punojnë të Shtunën:

Shkup:

 • Dega kryesore
 • Dega Aerodrom
 • Dega Leptokarija
 • Dega Kisela Voda
 • Nën-Dega Retail Point Park

Qytetet e tjera:

 • Tetovë
 • Gostivar
 • Strugë
 • Ohër
 • Bitola
 • Prilep
 • Kumanovë
 • Shtip
 • Strumicë

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.