01.06.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave

Nga data 01.06.2020 orari i punës së degëve të Halkbank është nga ora 08.30 - 16.30

Ekspozitura Retail Point Park do të funksionojë nga ora 10.00 - 20.00

Ekspozitura Ramstore Mall do të funksionojë nga ora 10.00 - 18.00

Ekspoziturat TAV ende është e mbyllur.

E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.