23.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave (E Hënë-E Premte)

Orari i ri i punës së degëve dhe ekspoziturave të Halkbank:

  • Ekspozitura Ramstore dhe TAV: të mbyllura
  • Të gjitha degët e tjera: nga ora 08.30 deri në ora 16.30
  • Retail Park: nga ora 10.00 deri në ora 17.00

Nëse e keni patjetër të vizitoni degët ose ekspoziturat tona dhe nëse vëreni njerëz që janë duke pritur në sportel, prisni jashtë degës derisa të krijohet vend i mjaftueshëm për t’ju ardhur rradha për shërbim.

Është detyrueshme të vishni maskë mbrojtëse brenda degëve tona.

Mbani distancën që do të thotë të mbani shëndetin tuaj dhe shëndetin tonë.

Në interes të shëndetit tonë të përgjithshëm, Halkbank rekomandon që të ketë sa më pak lëvizje dhe kontakt të drejtpërdrejtë në degët e bankës dhe sa më shumë të drejtoheni kah kanalet dixhitale të komunikimit dhe shërbimeve bankare.

TëRëndësishëmJanëNjerëzit, kurse për njerëzit, më i rëndësishëm është shëndeti!

E juaja,

Halkbank


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.