27.04.2020

Orari i punës së degëve dhe ekspoziturave (E Hënë-E Premte)

Nga data 27.04.2020 orari i punës së degëve të Halkbank është nga ora 08.30 - 15.30

Ekspozitura Retail Point Park do të funksionojë nga ora 10.00 - 17.00

Ekspoziturat Ramstore dhe TAV ende janë të mbyllur.


E drejta e autorit 2015 HALKBANK AD Skopje. Të gjithë të drejtat janë të rezervuara.