Mastercard Debit Contactless

Со Mastercard Debit Contactless картичката праќајте брзо и бесконтакно, а како примател на плата бидете спокојни во подигнувањето готовина без провизија на кој било банкомат во Македонија.

За повеќе предности за картичката прочитајте тука

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.