27.04.2020

Работно време на филијали и експозитури (понеделник - петок)

Од 27.04.2020 работното време на филијалите на Халкбанк е од 08.30 - 15.30 часот.

Работно време на експозитура Ритејл Поинт е од 10.00 - 17.00

Експозитурите Рамстор и ТАВ и понатаму се затворени.


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.