10.05.2017

Со повеќе Western Union трансакции до поголеми изненадувања со Халкбанк АД Скопје

Почитувани клиенти,

Отсега користењето на Western Union услугата во Халкбанк АД Скопје Ви носи дополнителна предност!

Покрај брза услуга и брз трансфер на пари, добивате и подарок изненадување!

Колку повеќе Western Union трансакции, толку поголеми изненадувања!

Почнувајќи од месец Maj,  Халкбанк АД Скопје ќе ги изненадува своите клиенти кои ќе направат Western Union трансакции во минимум вкупен износ над 3.000 евра на месечно ниво.  Потребно е само да испраќате и/или примате готовина преку Western Union во Филијалите на Халкбанк А.Д Скопје во текот на целиот месец и веќе наредниот да очекувате да бидете контактирани од наша страна.

Не заборавајте, поголемите трансакции Ви носат поголеми изненадувања!

Халкбанк го цени Вашето време и Вашиот избор за трансфер на пари преку филијалите на Халкбанк и за истото Ве изненадува!

Услугата за подигање средства Ви е достапна и во попладневните часови преку Филијата во Рамстор Мол  секој  ден од 10:00 до 22:00 часот!

Бидете чекор поблиску до Вашите најсакани!

Посетете ја најблиската филијала на Халкбанк и бидете дел од успешната приказна на Western Union.

Со почит,
Ваша Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.