СМС Инфо

Со СМС инфо-услугата на Халкбанк бидете сигурни и информирани за секоја Ваша направена трансакција, како и средствата што ги поседувате на Вашата сметка без надоместок до 31.01.2018.

За повеќе информации прочитајте тука

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.