Добитници

Главно извлекување  10.03.2021

Добитници на  Вредносен ваучер за велосипед  :

1. Јана Граматниковска
2. Крумислав Рафајловски
3. Васко Јоноски
4. Борис Коровеш
5. Драган Николовски
6. Милица Димиќ Зафирова
7. Александра Михајловска
8. Евелин Бислим
9. Татјана Куневска
10. Борис Ристов

Добитници на Гармин Часовник:

1. Фарук Мемиќ
2. Горјан Кепески
3. Сашко Грматниковски
4. Владко Дончев
5. Бојан Спасовски
6. Илија Господинов

Добитник на Електричен Велосипед :

  • Александар Мартинов

Трето месечно извлекување 03.02.2021

Добитници на  Смарт Андроид  телефон :

1. Ѓорги Анџиев
2. Методија Костовски
3. Игор Ризински
4. Златко Пеовски
5. Киро Велковски

Второ месечно извлекување 12.01.2021

Добитници на  Смарт Андроид  телефон :

1. Марија Арсовски
2. Наташа Кузманоска
3. Невена Јованоска
4. Харис Идризи
5. Сашко Граматниковски

Прво месечно извлекување 03.12.2020

Добитници на  Смарт Андроид  телефон :

1. Ивана Толева
2. Александар Трпчевски
3. Ана Јанева
4. Елизабета Димитрова
5. Гоце Рабаџиевски

    Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.