НА НАША СМЕТКА

500 ден. ВАУЧЕР за поддршка на малите бизниси

Сега е вистинско време да бидеме солидарни и да им помогнеме на луѓето кои имаат мали бизниси и компании. Тоа можеш да го направиш и ти!

Активирај нова услуга во HALKBANK и добиј вредносен подарок кој можеш да го искористиш во некој од локалите кои се партнери на HALKBANK.

Активирај нова услуга:

  • нов кредит
  • нов депозит
  • овердрафт
  • кредитна мастер картичка
  • трансакциска сметка со плата во Халкбанк
  • е-касичка
  • е-банкарство
  • и задолжително мастер кард дебитна картичка.

Помогни и на локалната економија, на наша сметка! HALKBANK. Важни се луѓето.

*кампањата е наменета за нови и постоечки клиенти на Халкбанк
*кампањата важи за активирање на минумум еден од горенаведените услуги.
*реиздавање на платежна картичка за постоечки клиент не се смета за активирање на нова услуга.

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.