30.06.2016

Соопштение

Почитувани,

На следниот линк може да го најдете известувањето за сите иматели на обични акции на Халк Банка А.Д. Скопје за исплата на дивиденда и дивиденден календар.

Со почит,

Халкбанк АД Скопје

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.