03.07.2020

Твојот мобилен уред веќе е и паричник!

Време е за ново освежување од Халкбанк за своите корисници...

Доколку си корисник на мастеркард картичка од Халкбанк, веќе од денес, може да ја користиш новата услуга на банката за плаќање со мобилен уред.

Нашата нова HalkPay апликација, ќе ти овозможи најбрзо и безбедно плаќање со мобилен телефон, без употреба на картичка или готовина.

Истата, од денес е достапна за преземање на Google Play.


За да се запознаеш подобро со HalkPay кликни овде.


Важни се луѓето
Халкбанк АД Скопје


Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.