Откажување од учество во Наградната игра "Плаќај со HALKPay и освојувај награди!"

Учесниците имаат можност да го откажат своето учество во Наградната игра со поднесување на Изјава за откажување на учество во Наградна игра во една од филијалите/експозитурите на Халкбанк АД Скопје или преку веб страната на Халкбанк АД Скопје на следниот линк со пополнување на Изјава за откажување на учество во Наградна игра

Изјава за откажување на учество во Наградна игра

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.