Карактеристики

Карактеристики

Најсигурните  технички решенија ви овозможуваат навремено и квалитетно плаќање.

Голем дел од нашите иновативни решенија ви даваат можност да ги правите сите трансакции на брз и сигурен начин.

Отворете девизна сметка во Халкбанк А.Д.Скопје и правете ги сите ваши плаќања преку нашите филијали и преку електронско банкарствоМожете да ја следите вашата сметка преку e-банкарството.

Ако сеуште немате сметка посетете ја најблиската филијала на Халкбанк АД Скопје и бидете член на нашето семејство.

Предности

Предности

Правете ги вашите плаќања и приливи преку Халкбанк А.Д.Скопје брзо и безбедно. 

Можете да ги направите сите ваши трансакции преку нашето е-банкарство. 

Можете да ги направите сите трансакции со атрактивни провиизии. 

Зошто да ја изберете Халкбанк А.Д.Скопје 

  • брзи и ефикасни трансакции 
  • професионални совети за сите ваши трансакции 
  • атрактивни надоместоци
  • можност за плаќање преку е-банкарство 
  • максимална безбедност на вашите информации

Тарифни стапки

Коресподентни Банки

Коресподентни Банки

Курс Банка Swift / BIC
N O K Commerzbank AG, Frankfurt am M ain COBADEFF
A U D Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBADEFF
C A D Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBADEFF
E U R Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBADEFF
G B P Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBADEFF
J P Y Commerzbank AG, Frankfurt am Main COBADEFF
C H F Zürcher Kantonalbank, Zürich ZKBKCHZZ80A
D K K Skandinaviska Enskilda Banken, Copenhagen ESSEDKKK
E U R Demir-Halk Bank (Nederland) NV, Rotterdam DHBNNL2R
S E K Skandinaviska Enskilda Banken ESSESESS
E U R Intesa Sanpaolo SpA , M ilan BCITITMM
E U R Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankasi AS, Ankara TCZBTR2A
E U R Türkiye Halk Bankasi AS, Istanbul TRHBTR2A
T RY Türkiye Halk Bankasi AS, Istanbul TRHBTR2A
E U R UniCredit Bank Austria AG, Vienna BKAUATWW
E U R UniCredit SpA, Milan UNCRITMM


Бидете информирани за

КРЕДИТ СО ДЕПОЗИТ

Земи
Кредит со депозит

Земи ја твојата

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Ти плаќаш,
Ние те наградуваме со бонус!

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.