19.05.2016

За ЕКСТРА уживање на крајот од месецот !!!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички MasterCard Standard, MasterCard Contactless, Visa Classic и Visa Gold...

07.04.2016

БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ 24/7

Бидете информирани 24/7 за секоја Ваша трансакција преку СМС порака.

21.03.2016

ХАЛКБАНК АД, Скопје со атрактивна саемска понуда ќе се претстави на 42-риот Саем за Мебел

ХАЛКБАНК АД, Скопје срдечно ве поканува да не посетите на 42риот Саем за Мебел кој ќе се одржи од 22 – 27 Март во Метрополис Арена

07.03.2016

ХАЛКБАНК присутна на Саемот на Градежништво

Халкбанк АД им се заблагодарува на сите посетители кои дојдоа да не посетат на Саемот за Градежништво кој беше одржан од 01 до 5-ти март 2016 во Метрополис Арената, со цел запознавање со атрактивните услови на нашите кредитни и депозитни производи.

12.02.2016

Подари повеќе љубов со Халкбанк!!!

Халкбанк секогаш мисли на  своите клиенти.

05.02.2016

Еден нов свет можности во вашиот џеб!

Почитувани Клиенти, со задоволство Ве известуваме  дека ХАЛКБАНК АД Скопје  заедно со АМСМ започна заедничка соработка.

02.02.2016

Добредојдовте во новите простории на филијалата на халкбанка во општина карпош!

Ве покануваме да не посетите на новата локација на филијалата во општина Карпош, на бул. Партизански Одреди бр.102 

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.