Бонус Поени

Собирајте бонус поени со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка во сопствената мрежа на ПОС терминали.

Собираните поени искористете ги при идни плаќања во  мрежата на Пос терминали од Халкбанк.

Повеќе инфо на линкот.

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.