15.02.2019

Известување

Ве известуваме дека на ден 17.02.2019 Недела во периодот од 01:00 до 04:00 часот дел од сервисите на банката нема да бидат достапни.


25.01.2019

ЕКСТРА УЖИВАЊЕ НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ !!!

ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

27.12.2018

Известување

Согласно Одлука донесена од Управниот Одбор на ХалкБанк АД Скопје Ве информираме дека од 01.01.2019 година, ХалкБанк АД Скопје ќе започне со наплата на месечна провизија за водење на девизни сметки за правни лица...


03.12.2018

E-Commerce Бонус Поени

Стартува уште едно ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

30.11.2018

Надградба на системот за корпоративно електронско банкарство на Халк Банка

На ден Сабота, 1 Декември 2018, во периодот од 14.00 до 20.00 часот ќе се врши надградба на системот за корпоративно електронско банкарство на Халк Банка.


12.10.2018

На слончето на Халкбанк му треба име!

Биди кум на новата маскота за Детско штедење...

10.10.2018

Известување Централна Филијала

Ве известуваме дека на 13.10.2018, нашата Централна филијала нема да работи поради вршење на активности за реновирање...


10.10.2018

Известување Филијала Тетово

Ве известуваме дека на 13.10.2018, нашата филијала нема да работи поради вршење на активности за реновирање...01.10.2018

СКОКНИ ВО ХАЛКВАНТУРА

Нова голема наградна игра на Халкбанк...


28.09.2018

Студентски пакет

Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на Вашите секојдневни потреби...


31.08.2018

Повеќе трансакции, повеќе поени

Стартува уште едно ново изненадување во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

17.08.2018

ИЗВЕСТУВАЊЕ за промени во начинот на идентификација на клиенти

Ве известуваме дека од 07.07.2018 година со влегувањето во сила на новиот Закон за спречување перење пари и финансирање на тероризам...

08.08.2018

Известување

Ве известуваме дека на 11.08 – Сабота, нашата Централна филијала нема да работи поради вршење на активности за реновирање.


01.06.2018

Релакс кредит со намалени каматни стапки

Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на Вашите потреби...

31.05.2018

Релокација на корпоративна филијала

Од 04.06.2018г., корпоративната филијала на Халкбанк ќе биде релоцирана во новa локација на плоштад Македонија.

17.05.2018

Bремена релокација на филијала Струмица

Ве известуваме дека сме во процес на реновирање на просториите од нашата филијала во Струмица....

09.05.2018

Нова премиум дебитна картичка Visa Platinum издадена од Халкбанк АД Скопје

Нова Visa Platinum дебитна картичка...

24.04.2018

Халкбанк АД Скопје наградена од Commerzbank AG Frankfurt

Халкбанк АД Скопје   добитник на наградата “STP Excellence Award “ за 2017 од Commerzbank  за квалитет и брзина во меѓународните плаќања.

17.04.2018

“СМАРТ КЕШ”

Повлекување готовина од АТМ без употреба на картичка.

05.04.2018

Повеќе Трансакции, Повеќе Поени

Стартува ново изненадувања во рамките на бонус програмата на Халкбанк АД Скопје!

28.03.2018

Известување

Халкбанка Банка АД Скопје ги известува клиентите дека ќе изврши корекција на каматните стапки на активните депозити за физички лица со променлива каматна стапка...

12.03.2018

Халкбанк со уште една филијала во тетово

Со цел да ви овозможиме поголема достапност и поефикасна услуга, започнавме со работа и во втората по ред филијала во Тетово...

08.03.2018

Нов “Relax” потрошувачки кредит со животно осигурување на Халкбанк

“Relax” кредитот со животно осигурување овозможува заштита на Вашиот имот од последица на несреќен случај, сигурност во отплата и заштита на семејството....

05.03.2018

ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ ВОВЕДЕ НОВА ДЕБИТНА КАРТИЧКА ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Купувај во лет со новата дебитна картичка...

23.02.2018

Екстра уживање на крајот од месецот !!!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички...

04.04.2017

ПОСТОИ ЕДЕН НАЧИН ЗА НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ ЗАДОВОЛСТВА!

Со заводолство Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје воведе нова картичка Mastercard World  наменета за физички лица...

27.03.2017

ХАЛКБАНК со ПРОМОТИВНИ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ на Саемот за Мебел 2017

Халкбанк АД Скопје сака да им се заблагодари на сите посетители на 43тиот Меѓународен Саем за Мебел кој беше одржан од 21 до 26-ти март 2017 на Скопски Саем...

20.03.2017

Известување за промена на тарифа за физички лица

Халк Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека изврши промена на провизиите...

23.02.2017

ЕКСТРА уживање на крајот од месецот !!!

Промотивна понуда за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold и Mastercard World.

13.02.2017

За ЉУБОВ полна ИЗНЕНАДУВАЊА !!!

Во месецот на виното и љубовта Халкбанк се грижи за своите клиенти.

07.02.2017

Вистинско време за добра зделка со Халкбанк!

Искористете го промотивниот период за време на GARAGE SALE во Ramstore Mall од  07.02.2017 до 12.02.2017 и аплицираjте за еден или повеќе од следните производи на Халкбанк АД Скопје и добијте ги по одлични услови!

23.01.2017

Кога трошењето е задоволство!

Халкбанк АД Скопје со задоволство Ве известува за воведување на скалеста годишна членарина за сите физички лица иматели на  кредитни картички...

05.01.2017

Заемот на GGF од 10 милиони Евра го зајакнува потенцијалот на Халк Банка за финансирање на енергетската ефикасност

Green for Growth Fund и одобри заем од 10 милиони евра на Халк Банка наменет за зголемување на енергетската ефикасност во Македонија...

04.01.2017

Известување за каматна стапка на дозволен минус

Халк Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека ја менува каматната стапка на постојните и нови изложености...

22.12.2016

ЕФСЕ го зајакнува партнерството со Халкбанк со заеми во вкупен износ од 15 милиони евра 

Инвестицијата на ЕФСЕ ќе финансира проекти за домување и микро и мали претпријатија  

20.12.2016

Празнично  уживање !!!

Со задоволство Ве известуваме за ПРОМОТИВНАТА ПОНУДА  за сите корисници на кредитни картички MasterCard Standard, MasterCard Contactless, Visa Classic и Visa Gold.

16.12.2016

3D Secure

Халкбанк АД Скопје на своите корисници на картички им овозможи највисоко ниво на безбедност при  нивните интернет плаќања...

01.02.2018

Халкбанк подготвува нови изненадувања за Вас

Од 01.04.2018 година очекувајте нови изненадувања во рамките на бонус програмата.

13.12.2016

Стигни до целта заедно со караванот на Халк Банка и  твојата Mastercard картичка !!

Караванот на Халкбанк АД Скопје и Mastercard  Ве поканува на незаборавна  дружба со безброј изненадувања...

07.12.2016

Да ги премостиме трошоците кон Србија и Турција заедно!

Вршете ги вашите девизни плаќања  навремено, квалитетно и со пониски трошоци со Халкбанка...

06.12.2016

Продолжува промотивниот период на 0% надомест за обработка на потрошувачките кредити

Продолжува  промотивниот период  на потрошувачки кредити  без трошоци за обработка на кредитот  до крајот на годината...

02.12.2016

Стигни до целта и освој подарок со твојата Mastercard картичка !!

Купувајте со Mastercard картичките и плаќајте на ПОС терминалите на Халкбанк...

21.11.2016

Известување

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека изврши промена на каматните стапки на депозити за физички лица.

09.11.2016

PCI DSS сертификација

Би сакале да Ве информираме дека Халкбанк АД Скопје е сертифицирана согласно PCI DSS v3.1, во делот на процесирање платежни картички.

01.10.2016

Известување за привремена релокација на Филијалата во Битола

Со цел поефикасно да ги задоволиме Вашите потреби, Халкбанк АД Скопје започнува со проширување и модернизирање на Филијалата во Битола.

01.10.2016

Известување

Халк Банка АД Скопје ве известува дека изврши промена на провизиите...

15.09.2016

Свечено отварање на филијалата на Халкбанка АД Скопје во Дебар

Во насока на продолжување на трендот на проширување на својата мрежа на филијали, свечено ја отвори својата филијала во Дебар...

08.08.2016

Да отпатуваш далеку за да се приближиш до себе. Бесценето™.

Користете ја вашата MasterCard® за време на летото и откријте ги предностите кои може да ги очекувате...

28.07.2016

ВАША МАЛА ФИЛИЈАЛА

Ваквиот тип на мобилна апликација за прв пат се воведува во Македонија...

25.07.2016

Води го бизнисот опуштено со РААТ кредит од Халкбанк

Раат кредит од Халкбанк нуди едноставно решение за финансирање на трајни обртни средства, како и останати тековни обврски на бизнисите чиј деловен циклус е подолг од една година.

25.07.2016

ЕСНАФ КРЕДИТ на Халкбанк А.Д. Скопје

Еснаф кредит на Халкбанк  нуди поволни услови за трговци- поединци, мали и средни претпријатија

15.07.2016

Известување

Халк Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека ја менува каматната стапка на постојните и нови изложености по основ на дозволено пречекорување на трансакциска сметка...

08.07.2016

Халк Банка АД Скопје партнер на Ракометниот Камп “Кире Лазаров 7”

Халк Банка АД Скопје како Банка која покажува голем интерес и поддршка за спортот во земјава уште еднаш даде свој придонес за развојот на спортот и здравите навики...

01.07.2016

Промена на законската казнена каматна стапка за обврски во денари

Халк Банк АД Скопје изврши промена на законската казнена каматна стапка за обврски во денари...

30.06.2016

ЗА ОДМОР ПО МЕРАК !!!

Уживајте во летниот одмор и користете ги поволностите кои ги овозможуваат кредитните картички на Халкбанк.

30.06.2016

Соопштение

Соопштение до сите иматели на обични акции на Халк Банка А.Д. Скопје за исплата...

28.06.2016

Известување

Би сакале да ве известиме дека Халк Банка АД Скопје донесе одлука за  корегирање на каматните стапки на орочените депозити со каматна стапка над 4,50...

24.06.2016

СТИГНИ ДО ЦЕЛТА !!!!

Со задоволство Ви ја најавуваме заедничката  кампањата на Халкбанк АД Скопје, MasterCard Contactless и ЈСП.

20.06.2016

Известување

Ве известуваме дека Халк Банка АД Скопје од 01.07.2016 год, согласно тарифникот на Банката...

18.05.2016

Свечено отварање на филијата на Халкбанк АД Скопје во Радовиш

На 17 мај 2016, Халкбанк АД Скопје свечено ја отвори својата нова филијала во Радовиш...

09.05.2016

Тимот на Халкбанк со учество на Виз Ер Скопскиот Маратон

Тимот на Халкбанк на 8 мај во недела, учествуваше и успешно ја заврши трката на Виз Ер Скопскиот Маратон и докажа дека канцелариската работа на банкарите не ги спречува да бидат во добра форма и со одлична кондиција.

28.04.2016

Известување по повод Велигденските и Првомајските празници

Ве известуваме дека по повод претстојните Велигденски празници филијалите...

11.04.2016

Халкбанк воведе онлajн апликација за кредит

Со задоволство Ве информираме дека Халк Банк АД Скопје, воведе он лине апликација за сите типови на кредити.

07.04.2016

ЗАПОЧНИ СОРАБОТКА ЗА ВАШИОТ БИЗНИС!

Со задоволство Ве известуваме дека ХАЛКБАНК АД Скопје на својата web страна постави линк за започнување соработка за Вашиот бизнис на кој ќе може да ги оставите основните податоци за вашата компанија и лице за контакт.

07.04.2016

БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ 24/7

Бидете информирани 24/7 за секоја Ваша трансакција преку СМС порака.

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.