Ваша мала филијала

За полесен и побрз пристап до услугите на ХАЛКБАНК А.Д СКОПЈЕ за физички лица изработена е мобилна апликација која е бесплатно достапна за нашите клиенти . Со оглед на сеприсутноста на мобилните уреди (телефони,таблети) во секојдневниот живот, ваквата апликација Ви овозможува во било кое време и место да имате увид во своите сметки и да вршите трансакции на брз и едноставен начин.

Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои се користат за најава на е-банкинг сервисот.

Доколку не сте корисник на електронско банкарство на Халкбанк, можете да аплицирате во најблиската филијала.

Апликацијата овозможува:

Mобилната апликација за електронско банкарство овозможува повеќе услуги:

  • увид во сметки
  • увид во платежни картички
  • увид во кредити -курсна листа
  • извршување на плаќање преку користење на ПП30 и ПП50 налози од своја трансакциска сметка
  • можност за креирање на сопствени шаблони за плаќање -менувачко работење
  • лоцирање на најблиски банкомати и филијали -промена на лозинка
  • 24/7 телефонски контакт со банката

Апликацијата може да се користи на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем. Mожете бесплатно да ја преземете од App Store за IOS уреди или од Play Store за Андроид уреди.

  

Биди информиран за

ПОТРОШУВАЧКИ
КРЕДИТИ

Кажи ја Твојата потреба!

Биди информиран за

ДЕТСКО
ШТЕДЕЊЕ

Штеди за твоите деца

Оди на

Е-банкарство

Прави Банкарски трансакции
од секаде!

Copyright 2014 HALKBANK АД Скопје. Сите права задржани.